Lavin Estates | Apartment with lot of charm in Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med mycket charm i Santa Catalina - Sold

Fakta Bilder

Apartment with lot of charm in Santa Catalina - Sold

I stadsdelen Santa Catalina, hjärtat av Palma, hittar vi denna lilla lägenhet med mycket charm, belägen på en innergård i en gammal byggnad men nyligen renoverad. Den består av ett sovrum i loftstil med vardagsrum och öppet kök och ett badrum, det har också en liten innergård genom vilken mycket ljus kommer in i lägenheten.
 • Boyta

  53m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  02SOE7
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: