Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Våning i första linjen mot havet med härlig vy i Playa de Palma - Sold

Fakta Bilder

60m2 2 Sovrum i Portixol - Sold

Lägenheten finns i en attraktiv anläggning nära strandpromenaden i Playa de Palma med strålande utsikt mot den breda stranden och havet. Bostaden är på 60 kvm och består av vardagsrum med matplats, ett komplett utrustad kök, förråd, gäst-wc, 2 sovrum och 2 badrum varav ett badrum är s.k. en-suite, en solig terrass med utsikten mot strandpromenaden och havet. I lägenheten finns luftkonditioneringssystem varm/kallt och renoverades 2003. En parkeringsplats tillhör våningen. Playa de Palma har goda bussförbindelser till Palma stad och här är det nära till restauranger, barer och affärer. Till flygplatsen är det 15 minuter med bilen.

 • Boyta

  60m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  90004
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: