Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Arkitektritad design villa med hisnande utsikt vid Gran Folies beach club - Sold

Fakta Bilder

Arkitektitad villa med hisnande utsikt - Sold

Bli först att flytta in i detta nyproduktionsprojekt, i samarbete med Minotti. På ett självklart och enkelt sätt hänger inre och yttre ytor samman i detta välplanerade, kompletta drömhus, där husets ena sida är öppen mot vattnet. På nedervåningen erbjuds öppna och väl tilltagna sociala ytor, som har direktkontakt med uteplatser via skjutdörrspartier av glas. Övre våningen innehåller sovrum med tillhörande bad och wc. Glasfronter från golv till tak förbinder de inre områdena med det generöst täckta utomhusrummet, vilket skapar "flytande utrymmen". Detta arkitektoniska mästerverk består av ett huvudhus och ett gästhus. De två husen förenas av en rymlig terrass med bifogad trädgård och infinitypool till en elegant ensemble, som öppnar till södra sidan med panoramautsikt över bukten och det öppna havet.

Inredningskonceptet för hela villan skapades i nära samarbete med den italienska firman Minotti, känd för enastående inredningar och en distinkt, klassisk-modern livsstil

 • Boyta

  415m2
 • Tomt

  1130m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  L-022Q11
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: