Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv nyproduktion villa med panoramautsikt

Fakta Bilder

694m2 5 Sovrum i Costa den Blanes

Ifrån denna arkitekt ritade villan som är under konstruktion i Costa d'en Blanes kommer du kunna njuta av en vacker utsikt över Mallorcas sydvästkust och hela Palma bukten ända ut till Cabreraöarna vid horisonten. Palmanova och Puerto Portals ligger precis nedanför. Villan har fem sovrum med eget badrum, en gästtoalett, en rymlig öppen planlösning och matplats som gränsar till ett designkök av hög kvalitet. Åk med hissen direkt från det stora garaget för ca fem bilar upp till första plan. Från de fantastiska terrasserna och poolområdet med solskydd, som även erbjuder en högkvalitativ grillplats, möts besökaren omedelbart av en underbar utsikt. Det finns också en separat studio, gym / spa-område, en vinkällare och ett biografrum. Alla material, armaturer och belysningar i denna fastighet har valts noggrant med högsta kvalitet, funktionalitet och komfort, vilket skapar en unik boupplevelse i en spännande miljö på det mest exklusiva läget på Costa d'en Blanes. Vi rekommenderar starkt att du personligen får uppleva detta genom ett besök.

 • Boyta

  694m2
 • Tomt

  1165m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  L-0277O3
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 081 532,40 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: