Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Arkitektritad modern villa 10 minuter från Ibiza's stad

Fakta Bilder

400m2 7 Sovrum i Ibiza Town

En spektakulärt designad villa med härliga sällskapsytor och en plan tomt med fri sikt över Ibizas landskap, belägen nära Sant Josep, bara 10 minuter från Ibiza stad. Tomten är mycket stor på hela 5000 m2. Boytan är på 400m2 och har många stora terrasser i bästa solläge, både med och utan tak, ett sommarkök med grillplats, en underbar swimmingpool samt en välvårdad trädgård med palmträd. Huset innehåller ett rymligt vardagsrum med matsalsdel, det komplett utrustade köket samt 7 sovrum varav 6 av dem har egna badrum en-suite. Detta är ett tillfälle som sällan återkommer att förvärva en påkostad villa som infriar högt ställda krav på design, tillgänglighet och närhet till Ibiza stad.

 • Boyta

  400m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  1271
 • Badrum

  6
 • Pris

  2 658 500 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: