Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Arkitektritad modern villa med havsutsikt i Old Bendinat - Sold

Fakta Bilder

387m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna moderna lyxvilla med havsutsikt ligger i Old-Bendinat, ett av de bästa bostadsområdena sydväst om Mallorca. Villan är designad av den prisbelönta arkitekten Osvaldo Luppi, på bottenvåningen finns det moderna Bulthaup-köket med en integrerad matplats, som fortsätter in i det ljusöversvämmade vardagsrummet, där fönsterfronten kan öppnas helt och bildar ett rum med den täckta terrassen för att äta och slappna av med familj eller inbjudna gäster. Poolen - täckt med solpaneler - är omgiven av terrasser och en plan trädgård med gräsmattor. En av höjdpunkterna i denna moderna arkitektritade villa är den integrerade gården med en öppen spis som släpper in mycket ljus. De fyra sovrummen med badrum återfinns på övervåningen. Det rymliga sovrummet har också ett omklädningsrum, en täckt terrass och en vacker havsutsikt. Det överträffas endast med havsutsikt från takterrassen med sitt mysiga avkopplingsområde, där man kan njuta av dagen med en drink. Källaren med dagsljus erbjuder ett femte sovrum / gym med bastu, badrum, tvättstuga, teknisk rum och tre parkeringsplatser i garaget. Utrustningen inkluderar luftkonditionering med luftkonditionering, golvvärme, , parkett i italiensk naturlig ek och en hiss. I ett lugnt bostadsområde, bara några minuter från Palma och den trendiga marinan i Puerto Portals, erbjuder denna fastighet allt man behöver för att känna sig bekväm året runt. Flera internationella skolor ligger en kort bilresa bort och den lilla sandstranden och Bendinat Hotel ligger inom gångavstånd.

 • Boyta

  387m2
 • Tomt

  919m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  029QTP
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: