Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Attraktiv, nyrenoverad takvåning mitt i gamla stan

Fakta Bilder

216m2 3 Sovrum i Palma

Denna attraktiva fastighet ligger i en mycket lugn men central gata i gamla stan. Den bostadsyta på 216 m² fördelas i ett ljust vardagsrum och matsal med öppen spis, ett rymligt separat designerkök, tre sovrum med kompletta badrum (ett badrum) och ett arbets- / TV-rum i anslutning till sovrummet. Renoveringen har gjorts med endast högkvalitativa material som massivt ek parkettgolv, natursten i badrummen och köket och central luftkonditionering. En terrass med utsikt över en stor trädgård fullbordar detta speciella och eleganta erbjudande.

 • Boyta

  216m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02AIRC
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 901 341,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: