Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant våning vid golfbanan i Bendinat - Sold

Fakta Bilder

150m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta fantastiska ljusa och eleganta hem finns i ett exklusivt residens i Bendinat med tre stora gemensamma swimmingpooler, underbar trädgårdsanläggning och direkt access till den kungliga golfbanan av Bendinat. Bostaden är på 150 kvm med stora inbyggda terrasser på ca 30 kvm. Lägenheten innehåller en ljus salong/matsal med öppen spis och med en mycket stor solterrass där det finns plats för både matbord och lounge, ett komplett inredd kök, master bedroom med badrum en suite samt ytterligare två sovrum och ett badrum. Alla materialval är av hög kvalitet såsom marmorgolv i badrummen, isolerglas, aircondition varm/kallt samt en garageplats för bilen. Den lyxiga marinan av Puerto Portals med dess exklusiva restauranger, barer och butiker och ett flertal fina badstränder finns helt nära och till Palma tar det inte många minuter att bila till.

 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2724
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: