Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med egen privat pool, stor solterrass och storslagen havsutsikt i - Sold

Fakta Bilder

110m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Lavin-Estates har som exklusiv mäklare fått i uppdrag att lansera ett helt unikt projekt: Liten exklusiv förening med bara 16 lägenheter fördelade på 8 våningar. Varje våning med egen privat pool, stora solterrasser, storslagen havsutsikt i eftersökta Bendinat 2 minuter från sandstranden. När det kommer till ett Mallorcaboende önskar vi oss ofta samma saker: det ska vara centralt i nära anslutning till puls och liv, men fortfarande ostört med sandstranden runt knuten. Det ska vara hög modern standard och bekvämlighet men gärna med Mallorcas autenticitet och charm. Ekvationer som sällan går ihop och därför gör vi avkall på våra drömmar när det väl kommer till kritan. Nu är det inte längre nödvändig. Arkitekturen är modern och iögonfallande – ett unikt projekt. Hög kvalitet, modern formgivning såväl exteriört som interiört samt långsiktighet löper likt en röd tråd. Lägenheterna är utrustade med ljusa trägolv, varmt gråtonade väggar, stora panoramafönster, lounge-balkonger som löper utmed fasaden, egna privata pooler och storlagen havsutsikt.

Det kommer även att finnas 2 gemensama poolområden, ett exklusivt spa samt ett gym. Överlämnandet av lägenheten väntas till början av 2016.

Försäljningen av lägenheterna och parkeringsplatserna sköts exklusivt av Lavin-Estates Mallorca. Det är endast ett fåtal lägenheter kvar till försäljning. Intresseanmälan resp. reservation kan göras nu.

 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2674
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: