Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bli den första att flytta in. Lyxvilla under byggnation - Sold

Fakta Bilder

Bli den första att flyta in. Lyxvilla under byggnation - Sold

Villan ligger i slutet av en mycket tyst cul de sac och öppnar upp en prestigefylld port och ett vackert anlagd, grönt utomhusområde. De 3 sovrummen och master-sviten - alla med eget badrum - ligger på en rymlig reception på bottenvåningen. Från vart och ett av sovrummen har du tillgång till trädgårdsområdena. Mottagningsrummet är planerat på ett sådant sätt att det kan omvandlas till ett femte sovrum med liten ansträngning. Den imponerande iscensatte trappan leder till första våningen och öppnar upp det generösa öppna vardagsrummet. Den extremt väl utformade layouten kombinerar på ett utmärkt sätt matlagnings-, vardags- och matplatsen. Stora ytor av glaselement kombinerar inre och yttre utrymme för att bilda en harmonisk, mycket atmosfärisk och optimalt fungerande enhet. Poolen på samma nivå tillåter en varierad avslappnad användning av bottenvåningen i denna exceptionella villa. Havsutsikten kompletterar den höga kvaliteten på material och design. På den 190 kvm stora takterrassen kan en omfattande och imponerande lounge med utekök realiseras.

 • Boyta

  415m2
 • Tomt

  1221m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02CL7P
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: