Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig designad lyxvilla med betagande havsutsikt

Fakta Bilder

450m2 6 Sovrum i Puerto Andratx

Den exklusiva lyxvillan med separat gäststuga byggd i traditionell Finca-stil finns i Camp de Mar och erbjuder en fantastisk panoramablick över det vackra landskapet och bort mot havet. Egendomens totala tomtyta är på ca 1.500 kvm varav bostadsytan upptar ca 450 kvm, 201 kvm sköna terrasser både med och utan tak, en stor pool, vacker färgrik trädgård samt en gäststuga med separat ingång som är inredd med ett sovrum och ett badrum. Huvudbyggnadens två våningsplan innehåller i entréplan: en rymlig salong med murad öppen spis, matsal, ett komplett utrustat kök med öppen spis och matplats, förråd, grovkök, ett sovrum med badrum en suite samt ett gäst-wc. Nästan alla rum på detta plan har utgång till den mysiga utemiljön. En trappa upp ligger huvudsovrummet med badrum en suite, dressingroom och privat terrass, ytterligare två sovrum, ett badrum och ett kontor som kan ändras till förslagsvis ett sovrum till. Övriga faciliteter och utrustning av detta charmiga hem inkluderar luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, video-intercom, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården, en trevlig innergård (patio) samt ett garage och flertal p-platser ute. Hamnen av Puerto Andratx med dess imponerande yachter och lyxig shopping finns helt nära och till Palma stad tar det 20 bilminuter.

 • Boyta

  450m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2728
 • Badrum

  4
 • Pris

  11 104 596,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: