Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker våning i omtyckta stadsdelen Santa Catalina Palma - Sold

Fakta Bilder

132m2 2 Sovrum i Old Town Palma - Sold

I det trevliga och lugna Santa Catalina, den omtyckta stadsdelen av Palma, finns den 2010 renoverade ca 132 kvm stora lägenhet. Bostaden består av rymlig salong/matsal, det öppna komplett utrustade köket med vitvaror från Bosch, ett sovrum med badrum en suite, ytterligare ett sovrum och ett badrum, en liten privat terrass om ca 4 kvm, ett grovkök samt ett ca 5 kvm stort förråd som är gemensam med grannen. Övriga faciliteter och utrustning som detta stiliga hem erbjuder är bla parkettgolv, tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (gas) och franska balkonger. Santa Catalina har ett flertal restauranger och till gamla stan med dess stora utbud av förströelse tar det inte många minuter.

 • Boyta

  132m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  33148
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: