Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i toppläge direkt vid havet - Sold

Fakta Bilder

120m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Det är läget som gör det! Med fri sikt över Medelhavet och direkt trappnedgång till morgondoppet, ligger detta trevliga hem med en boyta om ca 120 kvm fördelad på stort vardagsrum med utgång till den ca 15 kvm stora terrassen med enastående utsikt över Palmabukten, ett komplett utrustat kök, två sovrumssviter med panoramablick, ytterligare ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter inkluderar luftkonditionering varm/kallt, isolerglas samt en parkeringsplats i garage med el.port. Bostaden har promenadavstånd till restauranger, barer och shopping och Palmas centrum är bara fem bilminuter bort.

 • Boyta

  120m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  A2791
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: