Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavs villa med fin utsikt över hamnen

Fakta Bilder

Villa med fin utsikt över hamnen

Detta Medelhavsbostad med en mycket fin utsikt över hamnen ligger bara några minuters promenadavstånd från hamnpromenaden och yachtklubben Port Andratx. Fastigheten ligger i ett fridfullt och välskött bostadsområde med en trevlig trädgård och en stor pool . Tack vare fastighetens söderläge är det möjligt att njuta av solen under hela året. Bottenvåningen rymmer ett vardagsrum och matsal med och öppet och fullt utrustat kök, hall och gästtoalett, stor terrass med en fantastisk utsikt över trädgård och hamnen. På övre plan finns master bedroom med badrum och en egen balkong, 2 andra sovrum som delar ett badrum. Från denna våning finns tillgång till en annan balkong med en utegrill. Andra installationer: luftkonditionering (w / c), elektrisk golvvärme i badrum, terrakotta golvbeläggning, träbjälkar, en parkeringsplats och ett förråd.

 • Boyta

  141m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02G2KO
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 333 897,65 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: