Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassig villa med havsutsikt vid golfbanan i Bendinat - Sold

Fakta Bilder

550m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den eleganta villan som helt nyligen totalrenoverades ligger i det fashionabla Bendinat, direkt vid den kungliga golfbanan Royal Bendinat och njuter av en vidsträckt utsikt över golfbanan och mot havet. Fastighetens tomtareal är 1750 kvm, den konstruerade ytan 550 kvm med diverse både öppna och överbyggda terrasser. Det finns en välvårdad trädgård, en fantastisk swimmingpool, ett poolhus med gym, bastu, en Hamam samt en gästlägenhet som är inredd med ett sovrum och ett badrum. Villans två våningsplan innehåller i entréplan två sovrum samt det 50 kvm stora huvudsovrummet med badrum en suite. En trappa ned ligger vardagsrummet med matsalsdel och öppen spis, köket som är komplett utrustad samt en gästtoalett. Nästan alla rum på detta plan har utgång mot solterrasserna, trädgården och poolområdet. På parkeringsdäck finns det plats för en utbyggnad av två lägenheter á 55 kvm. Övriga faciliteter och utrustning som detta enastående hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, isolerglas, alarmanläggning, video intercom automatiskt bevattningssystem samt en carport för två fordon och ytterligare tre p-platser. I närområdet ligger den lyxiga marinan av Puerto Portals med restauranger, barer och butiker samt ett flertal vackra badstränder. Palma är också bara 7 bilminuter bort.

 • Boyta

  550m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  A2702
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: