Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Klassik finka med naturskönt markområde i sydväst läge i Andratx - Sold

Fakta Bilder

Klassik finka med naturskönt markområde i sydväst läge - gångavstånd till Andratx - Sold

Stor privat tomt - härligt familjeställe i eftersökta Port Andratx

Denna magnifika och modern designade villan i Finca-stil finns i Andratx och njuter av en bedårande utsikt över det vackra mallorkinsa landskapet. Fastighetens markyta är på ca 28.400 kvm varav boytan upptar ca 549 kvm, därutöver ett flertal sköna terrasser både med och utan tak på sammantaget ca 277 kvm, en fantastisk swimmingpool, en välvårdad trädgårdsanläggning samt ett separat gästappartement som är inredd med ett allrum, pentry, ett sovrum och ett badrum. Tvåplansvillan innehåller i entréplan: vardagsrum/matsal med öppen spis och utgång till solterrasserna och poolområdet, ett kvalitetskök som är komplett utrustat och inredd med en matplats för 10 person, grovkök, separat wc samt tre sovrum, samtliga med egna privata badrum en suite. På övervåningen ligger huvudsovrummet med badrum en suite. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, isolerglas, video intercom, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården, ett garage samt ett flertal p-platser ute. Puerto Andratx med sin trevliga hamn, flotta restauranger, barer och shopping är bara några minuter bort.

 • Boyta

  549m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2744
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: