Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Synnerligen ljus, stilfull och trivsam finka med utsikt över havet

Fakta Bilder

281m2 5 Sovrum i Puerto Andratx

Modern villa i Fincastil med utsikt över havet

Med en betagande panoramablick över det vackra landskapet och Medelhavet ligger detta stiliga och mysiga hus på en tomt om ca 988 kvm i trendiga Camp de Mar. Tvåplanshuset har generösa 281 kvm boyta, sköna terrasser för både sol och skugga på sammanlagt 103 kvm, en fantastisk pool samt en välskött trädgård. Huset innehåller i entréplan en rymlig salong och matsal med öppen spis, ett öppet kök som är komplett utrustat och inredd, två sovrum och ett badrum samt ett separat gäst-wc. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot den fina och mysiga utemiljön. En trappa upp ligger huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom samt två sovrumssviter till. Övriga faciliteter och utrustning är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, video intercom, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården och ett garage. Den exklusiva hamnen av Puerto Andratx med dess imponerande båtar, trevliga restauranger, barer och shopping är bara några bilminuter bort. Till Palma stad tar det ca 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  281m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  A2733
 • Badrum

  4
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: