Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig villa med havsutsikt i populärt villaområde - Sold

Fakta Bilder

260m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna förtjusande sydvästorienterade villan ligger på en höjd i Ca’s Catala med en strålande utsikt över det mallorcinska landskapet och bort mot havet. Tomten är på ca. 1400 kvm, bostdsytan upptar ca. 260 kvm fördelade i två våningsplan och innehåller i entréplan vardagsrummet med öppen spis och med terrassen och poolen utanför, matsal, köket, grovkök, ett gäst-wc samt ett sovrum och ett badrum. En trappa upp ligger huvudsovrummet med badrum en suite samt ytterligare två sovrum och ett separat badrum. Alla sovrum har utgång till en stor terrass med utsikt över havet. De sköna altaner och terrasser, det inbjudande poolområdet och den vackra grönskande trädgården är några finesser i detta charmiga hem. Fastigheten har luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (gas), tvåglas-fönster samt ett garage med elektrisk garageport. Den kungliga golfbanan av Bendinat, den lyxiga marinan Puerto Portals och ett flertal fina badstränder ligger helt nära.

 • Boyta

  260m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2781
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: