Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Trivsam villa i eftersökt läge med fri sikt över havet

Fakta Bilder

425m2 9 Sovrum i Cas Catala

Detta trevliga sydvästorienterade hus ligger helt nära den vackra sandstranden i Ca’s Catala och njuter av en milsvid utsikt över Palmaviken och Medelhavet. Fastighetens tomtyta är på 1.225 kvm, bostadsytan ca 425 kvm med stor gästlägenhet. Det finns flera öppna och täckta terrasser, en fantastisk swimmingpool, trädgården är mycket välvårdad och utemiljön är helt underbar. Villans två våningsplan innehåller i entréplan: vardagsrum med kamin, köket som är komplett utrustat, grovkök med utgång till en praktisk patio, matsal med öppen spis, gästtoalett, ett sovrum samt en vinterträdgård. Nästan alla rum på detta plan har utgång mot uteplatserna och poolområdet. I övervåningen ligger huvudsovrummet med badrum en suite och privat terrass med blick mot havet samt ytterligare tre sovrum och ett separat badrum. Gästvåningen med separat ingång är inredd med ett allrum, ett komplett inredd kök, tre sovrum, ett badrum, grovkök och eget garage. Här är det gott om plats för nära och kära. Fastigheten är utrustat med luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, isolerglas och ett garage för tre fordon. Helt nära ligger golfbanan Royal Bendinat och den exklusiva marinan av Puerto Portals och Palma stad är bara några bilminuter bort.

 • Boyta

  425m2
 • Sovrum

  9
 • Property ID

  7114
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 528 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig. 

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: