Lavin Estates | Elegant villa i modern design och privat läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant villa i modern design och privat läge - Sold

Fakta Bilder

277m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta vackra hem kännetecknas av sin unika och moderna design och som erbjuder gott om utrymme både inne och ute, är inflyttningsklar i det trevliga Costa de la Calma. Den närbelägna stranden, det lugna läget intill ett grönområde och den närmasta orten Santa Ponsa med dess talrika restauranger, barer och shoppingmöjligheter gör denna bostad mycket attraktiv. Fastighetens tomtyta är på ca 926 kvm, bostadsytan ca 277 kvm, diverse terrasser med en totalyta om ca 200 kvm, en fantastisk utemiljö med en ca 12 m saltvattenpool, välansad gräsmatta, grillhörna samt ett gäst-wc. Tvåplanshusets ljusa och luftiga interiör omfattar i entréplan en modern och inbjudande salong och matsal med öppen spis och utgång mot två stora solterrasser, det öppna luxuösa köket med frukosthörna, ett sovrum med terrassutgång samt ett gäst-wc. En trappa ned ligger huvudsviten med badrum, jacuzzi och privat terrass, ytterligare två sovrum som delar på ett badrum samt ett stort rum innehållande tvättstuga, sommarkök och förvaringsmöjligheter. Övriga faciliteter och utrustning som detta lyxiga hem erbjuder är bla golv till tak dörr/fönsterpartier, solvärme för vatten, golvvärme i hela huset, förinstallerad luftkonditionering, dubbelgarage med elektrisk port samt automatiskt bevattningssystem.

 • Boyta

  277m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9073
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: