Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Genuin lyxvåning i pietetsfull stadspalats i Palmas gamla stadsdel - Sold

Fakta Bilder

515m2 4 Sovrum i Palma - Sold

Detta mycket exklusiva hem finns i en kärleksfull restaurerad stadspalats från 1600-talet i den populära stadsdelen La Lonja i Palmas gamla stan. En egen ingång via en underbar innergård i medelhavsstil gör denna del av byggnaden där de olika enheterna finns till ett helt privat och oberoende boende. ”Bel etage” har en bostadsyta på ca 370 kvm fördelade på en rymlig entréhall, flera salonger, ett komplett utrustad kök, två gästtoaletter samt fyra sovrum med badrum en suite och en balkong på ca 7 kvm. Därutöver erbjuder fastigheten en komplett utrustad lägenhet på ca 110 kvm som är inredd med ett sovrum och ett badrum samt en spaavdelning med turkiskt ångbad och en bodega som för tillfället är en imponerande festsal. Övriga faciliteter och utrustning av lyxfastigheten är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (gas), ett stort grovkök, kamin, förråd samt tre garageplatser. Palmas centrum med dess talrika restauranger, barer och butiker är bara några minuter bort.

 • Boyta

  515m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  3131
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: