Lavin Estates | Stillig medelhavsvilla med vidsträckt panoramblick…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stillig medelhavsvilla med vidsträckt panoramblick över havet - Sold

Fakta Bilder

221m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna vackra medelhavsvillan i söderläga har en unik panoramautsikt över havet och ligger i bukten Cala Marmacen i Puerto Andratx. Fastigheten har en total yta på ca 894 kvm, en boyta om ca 221 kvm, flera öppna och täckta terrasser med en total yta på 95 kvm, en välvårdad trädgård och en swimmingpool. Detta charmiga hus har två våningsplan och innehåller i entréplan: stort vardagsrum med öppen spis och med utgång till en underbar terrass mot havet, matsal, köket som är komplett utrustat, master bedroom med badrum en suite och jacuzzi samt ett gäst-wc. En trappa ned finns ytterligare två sovrumssviter också de med angränsande terrass. Övriga faciliteter inkluderar luftkonditionering varm/kallt, automatiskt bevattningssystem för trädgården, en hiss som behöver renoveras samt en parkering för två fordon. I omedelbar närhet ligger den mysiga hamnen av Puerto Andratx med exklusiva restauranger, barer och lyxig shopping. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  221m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2778
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: