Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa med fantastisk utsikt över hav och land - Sold

Fakta Bilder

382m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta vackra hus ligger på en kulle i ett eftersökt villaområde i Santa Ponsa, inte långt från fina stränder, barer restauranger och butiker. Bostaden fascinerar med sin fantastiska utsikt över havet, de omgivna bergen, orten Santa Ponsa och erbjuder alla bekvämligheter för att njuta av livet med familj och vänner – en perfekt blandning av modern- och medelhavsstil. Fastighetens tomtyta är på ca 1206 kvm, boytan ca 382 kvm, en förstklassig utemiljö med vacker trädgård, uppvärmnd swimmingpool på ca 36 kvm, diverse öppna och inbyggda terrasser och ett välutrustat sommarkök. Tvåplanshuset innehåller vardagsrum med pentry och utgång till den överbyggda terrassen och till den inbjudande poolen, två sovrum, ett av dem med privat badrum en-suite och terrassutgång, ytterligare ett badrum, arbetsrum och grovkök. En trappa upp där huvudentrén ligger finns en generös ljus salong/matsal, ett komplett utrustat modernt kök, härifrån når man den inbyggda terrassen med grillplats. Övriga faciliteter och utrustning som detta lyxiga hem erbjuder är bla solceller för poolen, luftkonditionering varm/kallt, dubbelgarage med elektrisk garageport, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt tvåglasfönster.

 • Boyta

  382m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  9090
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: