Lavin Estates | Konstnärshus i mallorkinsk stil i El Terreno
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Konstnärshus i mallorkinsk stil i El Terreno - Sold

Fakta Bilder

249m2 6 Sovrum i Palma - Sold

Denna unika och storslagna byggnad ligger i El Terreno, byggdes på 20-talet i mallorcinsk stil och erbjuder en vacker utsikt över hustaken och bort mot havet. Den kännetecknas av friskhet och stil, influerad av tidigare begåvade invånare med en inredning som speglar det konstnärliga livet på 60-talets Palma. Fastighetens bebyggda område är på ca 249 kvm, en medelhavsträdgård med fruktträd och sköna terrasser. Huset har tre våningsplan och erbjuder en kunglig entré med stenvalv, träbjälkar i taken och typiska klinkergolv, salong med öppen spis och terrassutgång, ett kök, sex sovrum, tre badrum samt ett arbetsrum med havsutsikt. Dessutom finns diverse ekonomiutrymmen, stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus i huset. Den vackra stadsvillan ligger i den eftersökta stadsdelen El Terreno. Palmas centrum med dess stora utbud av förströelse nås på några minuter.

 • Boyta

  249m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  33058
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: