Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant villa i medelhavsstil med blick mot hav och land - Sold

Fakta Bilder

302m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta vackra hus, byggd i typisk medelhavsstil ligger i det mycket eftertraktade Nova Santa Ponsa och erbjuder en spektakulär utsikt över havet och landskapet. Fastighetens tomtmark är på ca 830 kvm, bebyggd område ca 425 kvm varav boytan upptar ca 302 kvm. Huset har flera sköna terrasser, både med och utan tak, en uppvärmningsbar ca 50 kvm stor saltvattenpool och en välvårdad trädgård. Husets två plan innehåller en välkomnade ljus och luftig entré med högt i tak, salong och matsal i fil med öppen spis. Salongen har utgång till den bakre terrassen med morgonsol och till den främre terrassen med kvällssol. Hätr ligger också köket som är komplett utrustat, masterbedroom med stort badrum en suite och dressingroom, tvättstuga och en gästtoalett. En trappa upp finns ett galleri med utgång till en terrass mot havet, vilket i sin tur leder upp till takterrassen med vidsträckt panoramavy. Här uppe ligger också två sovrum med terrasstillgång, ett av dem med privat badrum en suite, ett kontor samt ett separat badrum och ett förråd. I bottenvåningen ligger det ca 73 kvm stora garaget och ekonomiutrymmen. Övriga faciliteter inkluderar isolerglas, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, automatiskt bevattningssystem för trädgården, alarmanläggning, grillhörna samt elektrisk manövrerbar garageport. Villan ligger helt nära de tre golfbanor i Santa Ponsa och bara några minuter till sandstranden och den flotta marinan Port Adriano.

 • Boyta

  302m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  9097
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: