Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig våning med havsutsikt och gångavstånd till stranden - Sold

Fakta Bilder

150m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Med härlig utsikt över havet ligger denna vackra trädgårds-lägenhet i ett lugnt och trevligt bostadskomplex i det exklusiva Bendinat med fin trädgård och trevligt gemensamt poolområde. Lägenhetens boyta är på ca 150 kvm med en underbar överbyggd terrass som erbjuder en fantastisk utsikt mot havet och som består av stor välkomnande hall med gäst-wc, rymlig vardagsrum med matsalsdel och stora öppninsbara fönsterpartier som redan från vardagsrummet erbjuder en fri sikt mot havet, komplett utrustat kök med plats för matbord, master bedroom med badrum en suite och tjusig blick mot havet, ytterligare tre sovrum, ett badrum, tvättstuga och ett förråd. Lägenheten är i behov av renovering. Övriga faciliteter inkluderar luftkonditionering varm/kallt i vissa rum, centralvärme (gas), delvis tvåglasfönster samt en p-plats i carport. Stranden och orten Portals Nous med dess talrika affärer, restauranger och barer ligger på promenadavstånd.

 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9121
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: