Lavin Estates | Modern villa med gästvåning i Cala Vinyas
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med gästvåning i Cala Vinyas - Sold

Fakta Bilder

450m2 5 Sovrum i Sol de Mallorca - Sold

Denna moderna villan ligger i ett lugnt bostadsområde i Cala Vinyas på sydävstra Mallorca. I närområdet finns det restauranger, barer, butiker och flera fina badstränder. Fastighetens tomtmark är på ca 1250 kvm, bebyggd område ca 450 kvm, magnifika terrasser, en saltvattenpool samt en trevlig trädgård med gott om plats för lekar och avkoppling. Tvåplansvillan innehåller rymlig vardagsrum, ett stort kök, master bedroom med badrum en suite och dressingroom, ytterligare en sovrumssvit och två sovrum som delar ett badrum, arbetsrum, gästtoalett och en tvättstuga. Därutöver erbjuder detta charmiga hem en gästlägenhet som är inredd med ett privat kök och badrum. Övriga faciliteter och utrustning inkluderar centralvärme, golvvärme i hela huset, tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kallt samt ett dubbelgarage med elektrisk garageport.

 • Boyta

  450m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7153
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: