Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Tilltalande egendom med stor tomt och panoramablick över hav och land

Fakta Bilder

320m2 5 Sovrum i Calvia

Med helt unikt och ostörd utsikt över havet och det mallorcinska landskapet ligger detta vackra sydvästorienterade nyrenoverade hus i fincastil i Son Font, Calvia. Fastighetens tomtmark är på hela 4000 kvm varav bostadsytan upptar ca 320 kvm. Dessutom flertal sköna terrasser för både sol och skugga på totalt ca 170 kvm, en saltvattenpool och allt omgiven av en frodig trädgård. Husets tre våningsplan innehåller snygg salong med matsal, ett stort komplett utrustat kök med matplats – alla rum har utgång till till den grandiosa utsiktsterrassen. Dessutom finns en sovrumssvit på detta plan som bjuder på utsikt mot bergen. I övervåningen finns huvudsovrummet med privat badrum en suite, stor dressingroom och privat terrass. I bottenvåningen ligger två sovrumssviter med dressingroom och med direkt utgång till poolterrassen. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara boende erbjuder är bla isolerglas, centralvärme (gas), luftkonditionering varm/kallt, en bodega, förråd samt ett dubbelgarage med elektrisk port. Son Font är en vacker ort mitt i Tramuntabergen och är en del av UNESCO’s-Världsarvet.Centralorten Calvia ligger i närheten. Palma stad och det populära Santa Ponsa kan nås på 20 bilminuter.

 • Boyta

  320m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7162
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 225 062,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: