Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Excellent luxuös villa med vidsträckt havsutsikt i Cala Marmacen

Fakta Bilder

325m2 4 Sovrum i Puerto Andratx

Denna fantastiska lyxvillan i söderläge och med vidsträckt utsikt över havet finns i ett lugnt och eftersökt bostadsområde i Cala Marmacen, Puerto Andratx. Villans ca 325 kvm boyta byggdes på en tomt om ca 1062 kvm med en mycket vacker utemiljö, flertal exklusiva solterrasser på totalt ca 110 kvm, swimmingpool och fin trädgård. Det ljusa och luftiga huset har två våningsplan och innehåller i entréplan master bedroom med privat badrum en suite och dressingroom och ytterligare två sovrumssviter. I nedre våningsplan ligger ett rymligt vardagsrum med öppen spis, det komplett utrustade öppna köket med plats för matbord samt ett grovkök. Dessutom finns här en sovrumssvit till och utgång till den sköna terrassen och poolområdet. Övriga faciliteter och utrustning som detta mycket eleganta hem erbjuder är bla centralvärme (olja), luftkonditionering varm/kallt, automatiskt bevattningssystem för trädgården, video intercom, alarmsystem samt flertal parkeringsplatser. I närområdet finns den mysiga hamnen Puerto Andratx med exklusiva restauranger, barer och butiker. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  325m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2785
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 010 706,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: