Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förtjusande villa med massor av charm och vacker havsutsikt i El Terreno - Sold

Fakta Bilder

280m2 3 Sovrum i Palma - Sold

Denna charmiga villan i medelhavsstil byggds 1923 och renoverades 2014 varsamt med bevarande av unika stenväggar, träbjälkar i taken och dörrar i massivt trä. Detta mycket eftertraktade hus ligger i El Terreno, en omtyckt stadsdel av Palma och njuter av en fantastisk utsikt mot havet och det vackra mallorkinska landskapet. Husets bostadsyta är på ca 280 kvm med en stor solterrass, privat swimmingpool och är omtiven av en grönskande trädgård. Villan innehåller stort vardagsrum med matplats och öppen spis, köket som är komplett utrustat stort och ljust med praktisk köksö och havsutsikt samt två sovrum med privata badrum en suite och ett sovrum till. Nedanför huset finns det möjlighet att bygga en separat gästvåning på ca 50 kvm. Övriga faciliteter och utrustning som detta mycket hemtrevliga hus erbjuder är bla golvvärme i hela huset, luftkonditionering varm/kallt, alarmsystem samt ett dubbelgarage.

 • Boyta

  280m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7155
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: