Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla med panoramautsikt mot Santa Ponsa-bukten - Sold

Fakta Bilder

405m2 6 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Med ett fantastiskt läge i Nova Santa Ponsa, i närheten av den exklusiva marinan Port Adriano och med en helt fri sikt över havet och Tramuntanabergen ligger denna magnifika rymliga villan på en tomt om ca 1515 kvm, en bostadsyta om ca 405 kvm, flera sköna solterrasser, både med och utan tak samt en härlig takterrass som är inredd med ett sommarkök under tak, stor jacuzzi och mysiga viloplatser. Dessutom erbjuder utemiljön en vacker anlagd medelhavsträdgård, uppvärmningsbar pool med poolbar/kök samt jacuzzi. Huset är byggd i flera plan och innehåller i entréplan en rymlig och ljus salong/matsal med stora fönsterpartier från golv till tak, det öppna, komplett utrustade luxuösa köket med plats för matbord samt ett sovrum med badrum en suite och dubbeljacuzzi, separat gäst-wc. Nedra planet har egen ingång och här ligger fyra sovrum, två av dem med privata badrum en suite samt ett separat badrum. Dessutom finns här också gästlägenheten. Även den med privat ingång och som är inredd med en sovrumssvit och ett pentry. Övriga faciliteter och utrustning som detta mycket stiliga och moderna boende erbjuder är bla Sonos-Sound-System, tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kallt, solceller för vatten, golvvärme, alarm, automatiskt bevattningssystem för trädgården, video intercom, ett garage med el.mövrerbar port, öppen spis, bastu, gym, tvättstuga och ekonomiutrymnmen. Egendomen ligger helt nära de tre golfbanor i Santa Ponsa, flertal restauranger, barer och butiker. Det tar också bara några bilminuter till badstranden och den trendiga marinan av Port Adriano. Palma stad nås på 15 minuter med bilen.

 • Boyta

  405m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  9107
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: