Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik Frontline-våning i Illetas - Sold

Fakta Bilder

250m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Med kanonläge i Illetas med första linjen mot havet ligger den mycket moderna, trendiga och ljusa lägenhet i ett eftertraktad residens som förfogar över ett fantastiskt poolområde och med tillgång till en liten privat strand. Våningens 250 kvm är fördelade på en spatiös salong/matsal med stora panoramafönster ut mot den härliga 35 kvm stora terrassen ut mot havet. Köket som är komplett inredd och har plats för matbord, ett förråd och grovkök intill samt fyra sovrum och tre eleganta badrum. Lägenheten har luftkonditionering varm/kallt, isolerglas och alarm. Det finns två p-platser i ett garage under huset. I omedelbar närhet finns förutom fina sandstränder också den kungliga golfbanan av Bendinat samt talrika restauranger, barer och butiker. Till Palma stad tar det bara några bilminuter.

 • Boyta

  250m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  A7118
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: