Lavin Estates | Charmig villa med havsutsikt i eftersökt läge i Cala…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig villa med havsutsikt i eftersökt läge i Cala Ratjada - Sold

Fakta Bilder

249m2 4 Sovrum i Capdepera - Sold

Den exklusiva villan i söderläge ligger på en hörntomt i ett mycket eftertraktat villaområde i Cala Ratjada på Mallorcas ostkust och erbjuder en överväldigande utsikt över hav och land. Fastighetens tomtmark är på ca 993 kvm, bostadsyta omkring 249 kvm och med ett bebyggd område om ca 302 kvm samt flera inbjudande öppna och överbyggda terrasser och uteplatser. Den fina utemiljön erbjuder en lättskött trädgård, en ca 38 kvm stor pool, jacuzzi, separat loungeområde samt en liten vattenfall. Tvåplansvillan innehåller i entréplan: elegant ljus salong med dubbel takhöjd och med den rymliga, delvis täckta poolterrassen utanför med en magnifik utsikt över havet, det komplett utrustade öppna köket med matsalen intill, två sovrum med terrassutgång, ett stort badrum samt en tvättstuga. En trappa upp ligger huvudsovrummet med badrum en suite och privat terrass med drömutsikt. Därutöver erbjuder detta exklusiva boende en gästlägenhet med separat ingång som är inredd med ett stort allrum/sovrum mot trädgården samt ett en-suite badrum. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, golvvärme, öppen spis, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, video intercom, alarm, automatiskt bevattningssystem för trädgården, BBQ-område, garage med el.manövrerbar port samt en p-plats utomhus. Den magnifika egendomen ligger på en höjd i utkanten av Cala Ratjada mellen två fina badstränder och med gångavstånd till flertal butiker, restauranger och barer.

 • Boyta

  249m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9103
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: