Lavin Estates | Bottenvåningslägenhet med toppläge i Puerto de Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bottenvåningslägenhet med toppläge i Puerto de Andratx - Sold

Fakta Bilder

68m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna vackra fastighet ligger i ett lugnt och exklusivt samhälle i Puerto de Andratx. Detta lilla samhälle som består av några få boendeenheter ligger på en kulle och erbjuder spektakulär utsikt över hamninloppet, till offshore-ön Dragonera som står under naturskydd, över det öppna havet och på klara dagar till Ibiza. Lägenheten har två sovrum, ett med eget badrum och ett annat badrum. Från köket har du tillgång till ett stort rum, som kan användas som tvättstuga, förråd och täckt terrass. Från vardagsrummet / matsalen kommer du till en täckt och en mycket stor öppen terrass. En parkeringsplats i garaget och ett förråd finns också.
 • Boyta

  68m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02CDRG
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: