Lavin Estates | Byggnadstomt på bästa läge med panoramautsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggnadstomt på bästa läge med panoramautsikt över hamn och hav

Fakta Bilder

0m2 4 Sovrum i Andratx

Denna tomt ligger på Port Andratx bästa läge, den viktigaste natur- och fritidshamnen i det exklusiva sydvästra Mallorca. Tomten, som ligger på en höjd, erbjuder en fantastisk utsikt över hamnen, hamningången och det öppna havet upp till naturreservatet på ön Dragonera. Tomten är anlagd och man kan njuta av en oförglömlig solnedgång över havet.

 • Tomt

  1044m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02LFUY
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: