Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Projekt för uppförnade av drömvilla med vidsträckt havsutsikt

Fakta Bilder

500m2 4 Sovrum i Son Vida

I Son Vida, nära golfbanan är en underbar lyxvilla under byggnation som får en panoramablick över golfbanan, slottet Bellver och ända bort mot Palmabukten. Fastighetens gigantiska tomtmark är på 2.140 kvm med ett bebyggd område om ca 630 kvm, en bostadsyta på omkring 500 kvm och flertal sköna terrassområden för både sol och skugga. Dessutom byggs an ca 40 kvm stor pool och en vacker medelhavsträdgård. Huset får tre våningsplan och innehåller: i entréplan rymlig salong med öppen spis, matsal, ett komplett utrustat kök, separat serveringskök, allrum med läshörna, ett gäst-WC och en gästsvit. Detta plan leder ut till den stora och vackra utemiljön. En trappa upp planeras det för en stor mastersvit med badrum, walk-in-closet och terrassutgång samt ytterligare två sovrumssviter, också de med terrassutgång. I bottenvåningen byggs ett spa med bastu, hamam och inomhuspool. Dessutom är en hemmabio, en bar och en vinkällare under planering. Egendomen ligger nära de tre golfbanor samt en tio minuters biltur till centrala Palma. Färdigställande av drömhuset är planerad till våren 2017.

 • Boyta

  500m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2810
 • Badrum

  4
 • Pris

  7 455 450 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: