Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt för uppförande av exklusiv villa med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

627m2 6 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna magnifika lyxvillan är just nu under byggnation i Cala Llamp, ett mycket eftertraktat område av Puerto Andratx, på en tomt om 1267 kvm i västläge och får en spektakulär panoramablick över La Mola och havet. Utsikten kommer inte att byggas bort. Bostadsytan är 416 kvm samt ytterligare en nyttoyta om 221 kvm, diverse solterrasser om 160 kvm, 300 kvm trädgård, en infinitypool på 11x4,5 m samt ytterligare en infinitypool på 3x4,5m passar som barnbassäng. Huset byggs i tre våningsplan och får ett trapphus och en hiss. Bostaden innehåller en mycket stor salong med öppen spis, ett komplett utrustat kvalitetskök med angränsande matsal. Sex sovrum och sex badrum. Därutöver kommer det att finnas en flott spa-avdelning med gym samt en vinkällare. Övriga faciliteter och utrustning är golvvärme, ekparkett i sovrummen, Binnisalem naturstengolv i de andra rummen och på terrasserna, solaranläggning för varmvatten, alarmanläggning, isolerglas samt en carport för tre fordon. I omedelbar närhet ligger den luxuösa yachthamnen av Puerto Andratx med dess eleganta butiker, restauranger och barer. Till Palma stad tar det ca 20 bilminuter.

Detta är ett byggnads projekt som är planerat att vara färdigt i slutet av 2016.

 • Boyta

  627m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  104263
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: