Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lyxvilla med fantastisk saltvattenpool och mycket vackert vy över la

Fakta Bilder

500m2 5 Sovrum i Calvia

Den helt nyproducerade mycket stilfulla villan finns i det idylliska villaområde Son Font i Calvia och erbjuder en rogivande vy över bergen och havet. Egendomens tomtarea är 4 000 kvm stor och har en bostadsyta på 500 kvm med sköna uteplatser under tak på sammanlagt 118 kvm och öppna terrasser också de på 200 kvm tillsammans. Husets stora ytor innehåller på entréplan en salong med öppen spis och matsalsdel, ett modernt och helt komplett utrustat kök, masterbedroom med badrum en suite och dressingroom, gästtoalett. En trappa leder upp till tornrummet där det finns ett stort användbart rum, passande till sovrum eller kontorsrum. I bottenvåningen ligger en gästtoalett och ytterligare 3 sovrum, samtliga med egna badrum s.k. en-suite och access till terrassen och trädgården. Detta moderna och komfortabla hus med gott om plats för nära och kära är utrustat med bl.a. terrakotta- och parkettgolv, dubbla fönsterglas, centralvärme (olja), golvvärme, alarmanläggning, porttelefon med video, automatiskt bevattningssystem, ett dubbelgarage och p-platser.

 • Boyta

  500m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2369
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 160 422,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: