Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv nybyggd Penthouse på bästa läge och fantastiskt panoramablick över - Sold

Fakta Bilder

370m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta fantastiska Duplex-Penthouse med strålande blick över Palmabukten är just nu under byggnation i ett av de bästa områden på Mallorca, endast nägra minuter ifrån Palma, golfbanor, sränder och den flotta marinan Puerto Portals. Takvåningen erbjuder en generös boyta på 370 kvm fördelade på 2 våningsplan. I entréplan finns en salong med matsalsdel som har hela 5 meter i takhöjd, ett komplett utrustad öppet kök med grovkök intill, ett sovrum med badrum en-suite. En trappa upp ligger huvudsovrummet med lounge, badrum en-suite och 2 dressingroom samt ett arbetsrum. Det finns ett flertal öppna terrasser och andel i trädgård på 134,15 kvm, överbyggda terrasser på 35,38 kvm samt en stor takterrass. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta boende erbjuder är golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, porttelefon med video. Tre garageplatser, en p-plats utomhus samt ett förråd tillhör lägenheten. I det exklusiva bostadskomplexet finns ett stort gemensamt poolområde omgiven av en underbar trädgård. Huset kommer endast innehålla tre lägenheter.

 • Boyta

  370m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2699
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: