Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmerande villa med turist licens mitt i en oas av lugn och ro

Fakta Bilder

158m2 3 Sovrum i Puerto Portals

Denna charmerande villa ligger i ett lugnt område på Sol de Mallorca, en oas av lugn på den sydvästra delen av ön med sitt eget mikroklimat som ger maximal sol exponering och låg nederbörd året runt. Området har en fantastisk kustlinje och erbjuder tre vackra stränder i Portals Vells. Bottenvåningen i denna vackra villa består av ett rymligt vardagsrum / matsal, ett modernt kök med Bosch-apparater och ett grovkök, två dubbelrum med inbyggda garderober och ett badrum. Köket har utgång till trädgården med sina härliga terrasser och den soliga poolen i söderläge. På övervåningen finns ett stort sovrum med tillhörande badrum med hörnbadkar och dusch. Från detta plan har man tillgång till en öppen terrass på 31m2 med havsutsikt. Villan är helt luftkonditionerad, har marmorgolv och har en säker parkering för 2 bilar. Sol de Mallorca har utmärkta förbindelser och är den perfekta platsen att njuta av livet borta från de livliga turistmålen. Det är också populärt bland vandrare på vintern, och med den närliggande Poniente golfbanan är det en idealisk plats för golfare. De exklusiva småbåtshamnarna Puerto Portals och Port Adriano ligger bara 10 minuter bort med bil.

 • Boyta

  158m2
 • Tomt

  806m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  00ABP0
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 333 923,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: