Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig familjevilla med utsikt över havet

Fakta Bilder

286m2 3 Sovrum i Cala Vinyas

Denna charmiga familjevilla i en optimal sydvästlig orientering ligger i ett litet, säkert bostadskomplex med enskilda villor i sydväst, i Cala Vinyas. En romantisk vik med en fin sandstrand ligger bara några minuters promenad bort och de internationellt kända småbåtshamnarna Puerto Portals och Port Adriano och internationella skolor ligger inom några minuters bilresa. En vackert underhållen trädgård inbjuder dig att spendera tid på öppna och täckta terrasser, som också är perfekta för att koppla av eller ligga vid poolen. Bottenvåningen är strukturerad enligt följande: en prestigefylld ingång, ett vardagsrum / matsal i trendig vit och svart färg med moderna hushållsapparater, ett förråd med inbyggda garderober och separata toaletter, gästtoaletter, direkt tillgång till det dubbla garaget och ett stort öppet vardagsrum med mysig vedeldad spis och Designer keramisk pelletsugn. Alla rum har direkt tillgång till utsidan. En marmortrappa leder till sovrumsgolvet med tre dubbelrum, inklusive tre privata badrum, ett med jacuzzi och tillgång till den stora privata terrassen med utsikt över havet. På en annan stor takterrass kan du njuta av den fascinerande soluppgången med utsikt över havet. Villan är utrustad med luftkonditionering, underhållsfria PVC-fönsterluckor, dubbelglasade PVC-dörrar och fönster, högkvalitativa dörrar av naturligt trä, garderober och marmorgolv.

 • Boyta

  286m2
 • Tomt

  1387m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02EPJ8
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 697 256,05 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: