Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig Finca ideal för en familj i ett pittoreskt område

Fakta Bilder

290m2 4 Sovrum i Alcudia

Här har man möjlighet att köpa ett vackert renoverat hus på landet. Det ligger i den pittoreska Vall de March, nära Pollensa, på pilgrimsvägen som leder från Pollensa upp till det berömda klostret i Lluc. En idealisk familjebostad mycket nära den gamla staden Pollensa, i ett lugnt område, men staden ligger bara några minuter bort med bil eller cykel. Fastigheten är lätt att underhålla och har modern inredning. Man kommer in i huset genom en traditionell entré med dekorativt stengolv och Mallorquinskt valv som leder in till vardagsrummet / matsalen med öppet kök. För de kallare månaderna finns det oljebaserad centralvärme och en härlig öppen spis. Huset erbjuder ett fullt utrustat kök. Det finns också en idealiskt gästrum med ett sovrum och badrum med separat ingång från utsidan. Det finns tre sovrum på övervåningen, alla med eget badrum. Den stora fastigheten erbjuder mycket avskildhet, poolområdet är inte synligt från de angränsande fastigheterna. Hela fastigheten har både en rustik och modern känsla. En romantisk plats i ett vackert naturlandskap med de imponerande bergen som bakgrund.

 • Boyta

  290m2
 • Tomt

  7500m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  00D01A
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 753 635,68 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: