Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig Finca med majestätisk utsikt över bergen

Fakta Bilder

234m2 5 Sovrum i Alcudia

Detta charmiga hus med högsta kvalitet ligger på en stor tomt i El Rafalet-regionen, mellan Puerto Pollensa och Alcudia. Huset återfinns på en mycket lugn och fridfull plats med en underbar utsikt över landskapet och de majestätiska bergen i norr. Från övre våningen har man även utsikt över havet. Huset är fördelat på två våningar: övervåningen består av ett stort vardagsrum med ett sovrum med eget badrum och en vacker terrass med utsikt över trädgården. På bottenvåningen finns ett rymligt vardagsrum, ett öppet kök med dubbla dörrar till den soliga terrassen och poolen, en separat matsal med vedspis, en tvättstuga, ytterligare ett rum och en gästtoalett. Ett fantastiskt erbjudande med 4 dubbelrum (2 med privata badrum) och ett annat gästbadrum.

 • Boyta

  234m2
 • Tomt

  8300m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  00A1HU
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 174 479,15 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: