Lavin Estates | Charmig Finca med två gästhus och en fantastisk utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig Finca med två gästhus och en fantastisk utsikt

Fakta Bilder

87m2 3 Sovrum i Andratx

Fincan ligger i ett av de mest populära landsbygdsområdena i Port Andratx. Det kärleksfullt designade och helrenoverade huset ligger i en idyllisk miljö, en uppväxt Medelhavsträdgård och erbjuder en underbar utsikt över hamnen i Port Andratx och de pittoreska omgivningarna. Huvudhuset har ett sovrum, ett badrum, ett vardagsrum, en gästtoalett, ett kök, en öppen spis och en täckt terrass. De andra två gästhusen har ytterligare två sovrum och två badrum. På den 5 700 m² stora fastigheten med pool och ute-kök med BBQ hittar man många charmiga platser att dra sig tillbaka och bara njuta. Extrafunktionerna inkluderar: automatisk bevattning, infraröd och golvvärme i badrummen, kameraövervakning och luftkonditionering h/c.

 • Boyta

  87m2
 • Tomt

  5700m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02MBE2
 • Badrum

  3
 • Pris

  950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: