Lavin Estates | Charmig Finca med underbar utsikt över naturen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig Finca med underbar utsikt över naturen - Sold

Fakta Bilder

200m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna totalrenoverade finca ligger i den pittoreska dalen i Puerto de Andratx med en underbar utsikt över naturen. Vardagsrummet på cirka 200 m² är uppdelat på bottenvåningen i ett stort, ljust vardags- / matrum med öppen spis och ett modernt, öppet kök som skapar ett stort öppet utrymme. Rummen är översvämmade med ljus tack vare fönstren från golv till tak och avsaknaden av de vanliga skiljeväggarna. De två sovrummen, vart och ett med eget badrum, är tillgängliga från vardagsrummet, medan den separata gästlägenheten är tillgänglig från terrassen. Innergården är stenlagd med vit marmor. Hela fastigheten har många soliga terrasser och man kan njuta av en underbar utsikt över Andratx-dalen och bergslandskapet. Den populära hamnpromenaden kan nås på 10 minuter till fots. Huset är utrustat med golvvärme, pool och har internetuppkoppling.

 • Boyta

  200m2
 • Tomt

  5719m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  00C8M5
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: