Lavin Estates | Charmig kvalitetsvilla byggd i modern Finca-stil
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig kvalitetsvilla byggd i modern Finca-stil - Sold

Fakta Bilder

450m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna villa byggdes 2017 i Finca-stil och lämnar inget att önska vad gäller plats, kvalitet och stil. Villa "Gecko" ligger på en av de mest populära gatorna i Nova Santa Ponsa och är en idealisk utgångspunkt för familjer som bor här året runt eller letar efter en semesterfastighet som kan användas året runt. Gecko byggdes med stor uppmärksamhet på detaljer i en modern Medelhavs-finca-stil. Ett stort utomhusområde med en 12x4m pool och en vacker Medelhavsträdgård utgör husets hjärta. Här hittar man en lugn plats, även under de hetaste sommardagarna. Interiören är smakfullt samordnad - den blanka naturstenen smälter elegant in i den ljusa och öppna atmosfären i huset. 4 sovrum och badrum finns tillgängliga, det smakfulla designerköket är en annan höjdpunkt på fastigheten. Övrigt extra: garage för 2 bilar, luftkonditionering h / c, golvvärme.

 • Boyta

  450m2
 • Tomt

  1202m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02CQR5
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: