Lavin Estates | Charmig lägenhet vid första havslinjen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig lägenhet vid första havslinjen

Fakta Bilder

63m2 2 Sovrum i Porto Portals

Nyrenoverad lägenhet i medelhavsstil med ett fantastiskt läge. Lägenheten består av två dubbelrum, ett badrum och ett rymligt vardagsrum/matsal med öppet kök. Alla rum är mycket ljusa och översvämmade med ljus. Den ca 16 m² stora terrassen vetter mot söder och erbjuder många soltimmar och vacker havsutsikt. Bostadskomplexet har en stor gemensam pool och direkt tillgång till en vacker sandstrand. Läget är mycket bekvämt och nära till alla bekvämligheter och den välkända båthamnen Puerto Portals med sin kosmopolitiska atmosfär och sina förstklassiga restauranger. Våningen har golvvärme och luftkonditionering varm/kall. Delad parkering. Privat förråd. Om ni önskar mer information eller vill ordna en visning, tveka inte att kontakta oss.

 • Boyta

  63m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02O9CQ
 • Badrum

  1
 • Pris

  978 417 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: