Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig liten lägenhet med havsutsikt i Illetas

Fakta Bilder

53m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna charmiga lägenhet i Illetas är perfekt för dig som vill njuta av livsstilen i Medelhavet. Med ett val av flera stränder mindre än 5 minuters promenad bort finns det inget bättre sätt att börja dagen än ett dopp i havet. Fastigheten är välutrustad och har en entré, ett kök med separat tvättstuga, ett öppet vardagsrum och matsal med havsutsikt, en terrass, två sovrum, ett av dem med tillgång till en annan terrass med havsutsikt och ett badrum. Fastigheten har luftkonditionering, en parkeringsplats, ett förråd och en gemensam pool.

 • Boyta

  53m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02EV39
 • Badrum

  1
 • Pris

  609 655,51 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: