Lavin Estates | Charmig Medelhavsvilla med fem lägenheter
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig Medelhavsvilla med fem lägenheter - Sold

Fakta Bilder

590m2 6 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Denna exklusiva och unika fastighet imponerar med sin vackra konstruktion på en anlagd tomt på 1100m2. Fastigheten har totalt fem bostäder, som är indelade i ett huvudhus och en gäst-del. Alla lägenheter och terrasser totalrenoverades 2015 - i medelhavsstil, med moderna badrum - och är fullt utrustade. En av lägenheterna har två sovrum, de andra fyra är enrumslägenheter, var och en med sin egen design. Fastigheten är inbäddad i en vacker, kärleksfullt anlagd medelhavsträdgård med en pool, som är perfekt för sällskapliga grillar med vänner och familj eller helt enkelt för att koppla av. Uteområdet imponerar med flera terrasser, där man kan njuta av solen eller skuggan när som helst på dagen, som man vill. Fastighetens goda läge i ett lugnt, barnvänligt bostadsområde och även nära till många affärer, restauranger, kaféer och stränder i den närmaste staden Santa Ponsa, ger denna villa en extra charm.

 • Boyta

  590m2
 • Tomt

  1100m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02MQW6
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: