Lavin Estates | Charmig Medelhavsvilla med härlig havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig Medelhavsvilla med härlig havsutsikt

Fakta Bilder

251m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

Denna välskötta villa ligger i ett exklusivt och lugnt område i Nova Santa Ponsa och erbjuder en vackert anlagd trädgård och plats för hela familjen. Fastigheten har en tilltalande medelhavs charm och ett utmärkt läge nära hamnen i Port Adriano och flera golfbanor. På bottenvåningen finns ett vardagsrum och matsal med angränsande kök, sovrummet med omklädningsrum och badrum en-suite, ytterligare två sovrum, ett badrum och en gästtoalett. På övervåningen finns ytterligare två sovrum och ett badrum. Från vardagsrummet / matsalen och sovrummet kommer du till utsidan med terrasserna, poolen och trädgården. Insynsskyddad och ett perfekt söderläge inbjuder dig att nyttja villan året om. Det finns också yttelrigare en terrass på övervåningen och en takterrass med vacker havsutsikt. Ett stort garage och gott om lagringsutrymme kompletterar erbjudandet. Villan är perfekt för en familj med barn i alla åldrar som söker ett semesterboende eller ett året runt boende. Villan är mycket välskött och redo att flytta in.. Ytterligare funktioner är: luftkonditionering varm / kall, centralvärme, öppen spis, tvättstuga och förråd.

 • Boyta

  251m2
 • Tomt

  917m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02L13Q
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 773 998,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: